روند استخراج مقاله از پایان نامه

داشتن مقاله در رزومه کاری و تحصیلی از اهمیت بالایی برخوردار است، ممکن است در طول دوران تحصیل وقت کافی برای نوشتن چند مقاله نداشته باشید و تایم خود را به طور ویژه به نوشتن و کار روی پایان نامه‌تان اختصاص داده باشید، در این شرایط برای داشتن یک یا چند مقاله در رزومه میتوانید از روش استخراج مقاله از پایان نامه استفاده کنید و در واقع با یک تیر چند نشان را بزنید. حتی میتوانید چاپ کتاب پایان نامه را نیز انجام دهید و به عنوان نویسنده کتاب باشید.

پس استخراج مقاله از پایان نامه ارشد یا رساله دکتری برای دانشجویان و پژوهشگران بسیار با اهمیت است، درواقع شما به عنوان یک دانشجو باید بتوانید مقاله یا مقالاتی را از پایان نامه درآورده و در مجلات علمی معتبر داخلی و خارجی مثل  ISI  ، Scopus ، pubmed به چاپ برسانید. جالب است بدانید خیلی از دانشگاه ها بخشی از نمره پایان نامه را به پذیرش و چاپ مقاله در مجلات ISI، ISC،  Scopus ، Pubmed ، medline و حتی مقالات علمی و پژوهشی داخلی و یا ارائه در کنفرانس های علمی اختصاص داده اند.

صفر تا ۱۰۰ استخراج مقاله از پایان نامه 

طبق آنچه گفته شد، علاوه بر حساب شدن یک مزیت در رزومه، برای تحصیل در مقاطع بالاتر نیز بسیار کمک کننده است و اگر مقاله شما در مجلات معتبری به چاپ رسیده باشد، تاثیر تمام این موارد دوچندان خواهد شد. از این رو دانستن روند صفرتا صدی استخراج مقاله امری ضروری است.

با اینکه استخراج مقاله  یک فرآیند حرفه ای و دقیق است اما درصورت داشتن اطلاعات کافی انجام دادن آن زیاد دشوار به نظر نمیرسد، با این حال اگر اصول را بلد نباشید مقاله خوبی از پایان نامه شما استخراج نشده و مجوز سابمیت شدن در مجلات را نخواهد گرفت. پس با ما همراه باشید تا با اصول تهیه یک مقاله با کیفیت از پایان نامه آشنا شوید.

چگونه پایان نامه را تبدیل به مقاله کنیم؟

برای یک فرد مبتدی ممکن است اینطور تداعی شود که تبدیل مقاله به پایان نامه، برش پایان نامه و کپی پیست کردن برخی از سرفصل های آن است، اما قضیه به این سادگی نیست؛ برای این‌که بفهمیم چگونه از پایان نامه مقاله استخراج کنیم، باید بدانیم که مقاله با پایان نامه از نظر ساختاری تفاوت ‌های اساسی دارد.

آموزش استخراج مقاله از رساله و پایان نامه دانشجویی

ممکن است پایان نامه ارشد و دکترای شما از نظر محتوایی در بالاترین سطح کیفی خود باشد ولی فرآِیند استخراج مقاله آنچنان غیر استاندارد و غیر حرفه ای انجام شود که در نهایت احتمال رد و تایید نشدن آن افزایش یابد. بنابراین توصیه میشود در زمان استخراج مقاله و یا نوشتن مقاله از پایان نامه حتما به استانداردهای ساختاری و تفاوت های هر دو دقت شود، یک مقاله استاندارد از نظر ساختاری شامل موارد زیر میشود:

  • عنوان
  • نام نویسندگان
  • چکیده
  • کلیدواژه ها
  • مقدمه
  • مرور پیشینه تحقیق و بررسی مبانی نظری
  • روش تحقیق
  • سوالات و فرضیات و مدل مفهومی
  • تحلیل و نتیجه گیری
  • فهرست منابع

اهمیت وجود ساختار استاندارد در فرآیند استخراج مقاله 

در صورتی که فرآیند نوشتن مقاله از پایان نامه مطابق با استانداردهای ساختاری مقالات علمی انجام نشود تبدیل به یک کار پژوهشی ضعیف می شود که قابلیت چاپ در هیچ یک از مجلات معتبر علمی را نخواهد داشت. اگر به عنوان یک پژوهشگر، مقالات موجود در ژورنالهایی مانند Emerald, Tylor & Francis, Sage, Elsevier و غیره را مورد بررسی قرار دهید، متوجه خواهید شد که تمامی مقالات موجود در این ژورنالها توانسته اند اطلاعاتی بسیار تخصصی را بصورت کاملا سازمان یافته و استاندارد در اختیار مخاطبان خود قرار دهند.

اهمیت وجود ساختار استاندارد در فرآیند استخراج مقاله از پایان نامه

اما مقالات موجود در ژورنال های با سطح کیفی پایین تر در ایجاد این ارتباط علمی مشکل داشته و از نواقص زیادی مانند عدم رعایت استانداردهای نگارشی در مقاله، وجود برخی نواقص علمی و تخصصی، سردرگمی نویسنده مقاله در پرداختن به موضوع اصلی و عدم برخورداری از تحلیل های آماری رنج می برند. اساساً فرآیند نگارش و استخراج اینگونه مقالات به گونه ای طی شده است که نمی توانند با خواننده ارتباط علمی شفافی برقرار کنند و معمولا مخاطب را دچار ابهام خواهند کرد. بنابراین، پژوهشگر در زمان نوشتن مقاله از پایان نامه باید به استانداردهای ساختاری مقاله نویسی مسلط بوده تا بتواند اطلاعات علمی درون مقاله را بصورت واضح و دقیقی در اختیار مخاطب خود قرار دهد.

نکاتی درباره استخراج مقاله 

  • تکراری نبودن عنوان مقاله ( جستجو در گوگل اسکولار (Google Scholar) برای اطمینان از تکراری نبودن)
  • انتخاب موضوعی بروز و جذاب برای مقاله نویسی برای بالا بردن شانس اکسپت و چاپ شدن در مجلات ISI، مجلات ISC، مجلات اسکوپوس Scopus و یا پابمد pubmed و مدلاین medline
  • چکیده مقاله استخراج شده از پایان نامه باید شامل موضوع تحقیق، هدف تحقیق، مراحل انجام کار، نوآوری های مدنظر، نتایج کلیدی مقاله باشد.
  • منحصر به فرد بودن موضوع مقاله و روش تحقیق و نتیجه گیری آن
  •  جمع بندی کلی مقاله در تعداد صفحات مشخص و به نسبت کم
  • مشاهده چند نمونه مقاله پژوهشی و مطالعه آن ها قبل از نگارش مقاله از طریق دانلود مقالات ISI یا منابع فارسی مثل پایگاه مقالات جهاد دانشگاهی www.sid.ir
  • شناسایی مجله مورد نظر جهت چاپ و گرفتن شیوه نامه آن مجله جهت رعایت استانداردهای نگارش مقاله و انتخاب نویسنده مسئول (اگر برای چاپ مقاله و صبرکردن برای آن زمان کافی ندارید، میتوانید با پرداخت هزینه در مجلات معتبر خارجی روند سابمیت و چاپ کردن مقاله‌تان را تسریع ببخشید.)
  • شناسایی همایش های داخلی و بین المللی به عنوان یکی راه میانبر جهت چاپ مقاله استخراج شده از پایان نامه

استخراج مقاله isi

همان طور که در نکات بالا ذکر کردیم، مطالعه چند نمونه مقاله در منابع و مجلات علمی معتبر مثل ISI قبل از شروع کار استخراج و نوشتن مقاله به شما کمک میکند تا با شیوه نگارش مقاله و آنچه مورد تایید مجله موردنظرتان است، آشنا شوید. علاوه براین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که در صدد دفاع از پایان نامه خود هستند و به دنبال کسب نمره کامل پایان نامه هستند می دانند که باید ۲ نمره بخش پژوهشی را بدست آورند تا نمره کامل را دریافت نمایند . بهترین گزینه و پر امتیاز ترین راه برای بدست آوردن نمره کامل چاپ مقاله ISI است.

 

www.motekhassesan.com

 

جهت دریافت خدمات مرتبط با پایان نامه و مقاله نویسی با شماره 09394714336 تماس بگیرید.